Sikeres Online Szakmai Nap

Sikeres Online Szakmai Nap

A kialakult járványügyi helyzet miatt szakmai napot utoljára 2020 elején tudott tartani a Sportiskolák Országos Szövetsége. Jól mutatja, hogy a jelenlegi helyzetben is mekkora igény van a sportiskolák részéről a szakmai fórumokra, hogy az előzetesen regisztráló közel 70 főből, volt olyan időszak, hogy 60-an is követték az online előadásokat.

Rózsa József elnök rövid köszöntőjét követően a hallgatóság egy izgalmas előadást hallhatott a sportolóknak szóló tengerentúli tanulmányi és ösztöndíj lehetőségekről az EasyGo to USA nevű szervezettől. Az amerikai kalandozást követően Kis Mihály alelnök beszélt arról, hogy az általa vezetett Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskolában hogyan oldják meg online az elsősök kötelező egészségügyi és fizikális képességfelmérését a járvány ideje alatt. 

A szakmai nap második felében két a SIOSZ-szal együttműködésben dolgozó egyetem mutatta be a sportos szakirányú képzési kínálatát. Mind a Testnevelési Egyetem, mind pedig az Eötvös Loránd Tudományegyetem képviseletében eljáró előadók hasznos információkkal látták el az intézményvezetőket és vezető testnevelőket.

Mindenkinek köszönjük a részvételt!

Az előadások letölthetők a dokumentumtárból.