SIOSZ Közgyűlés halasztás

SIOSZ Közgyűlés halasztás

Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram!

1. Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetben a köznevelési intézményekre háruló terhekre, a tagszervezeteink vezetőivel folytatott egyeztetéseinkre és figyelemmel Prof. Dr. Kásler Miklós által kiadott miniszteri utasításhoz csatolt eljárásrendben foglaltakra legnagyobb sajnálatunkra a Sportiskolák Országos Szövetségének 2020. év szeptember hó 15. napján (kedd) 10.00 órakor a Magyar Sport Háza (Budapest, Istvánmezei út 1-3.) konferencia termében megtartásra kerülő éves rendes közgyűlését elhalasztjuk.

A közgyűlést szándékaink szerint szeptember végén vagy legkésőbb október legelején online formában megtartjuk, így eleget téve az alapvető jogi kötelezettségeinknek.

Örömmel tapasztaltuk, hogy a közgyűlést követően tervezett szakmai előadásokat már előzetesen is nagy érdeklődés övezte. Ezért, amint a járványügyi helyzet megengedi egy szakmai napot kívánunk szervezni, melynek tematikájában szerepelne többek között a közgyűlésre betervezett előadások és a SIOSZ aktuális ügyeiről szóló tájékoztatók.

2. A Sportiskolák Országos Szövetségének (SIOSZ) elnöksége az Alapszabály 13. § 2. pontjában és 23. § 1.a) pontjában foglaltak alapján a 2020. augusztus 12. ülésén döntött a SIOSZ Közgyűlés összehívásáról. A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. tagszervezet a SIOSZ Iroda közreműködésével, kezdeményezte a napirendi pont kiegészítését székhelymódosítás napirendi ponttal. Az elnökség a napirendi pont kiegészítést elfogadta, továbbá a 6. napirendi pontot az alábbiak szerint pontosította.

A közgyűlés tervezett napirendjei:

1.                  A 2019. évre vonatkozó szakmai beszámoló

2.                  A 2019. évre vonatkozó pénzügyi beszámoló

3.                  A Felügyelő Bizottság jelentése a 2019. évi szakmai és pénzügyi beszámolóhoz kapcsolódóan (szóbeli előterjesztés)

4.                  A 2020. évre vonatkozó költségvetési terv

5.                  A 2020. évre vonatkozó szakmai terv

6.                  Székhelymódosítás

7.                  Tájékoztatás Rabi Ferenc Györgyné felügyelő bizottsági tagságról történő lemondásáról és az új felügyelő bizottsági tag bemutatása

8.                  Egyebek