SIOSZ Elnökségi - Szolnok

SIOSZ Elnökségi  - Szolnok

Rózsa József Elnök Úr meghívására, hagyományteremtő jelleggel az elnökségi tagokat Szolnokra hívta, hogy ott kerüljön megtartásra az idei év második elnökségi ülése. Természetesen az elnökség a kijárási korlátozások ideje alatt sem tétlenkedett, azonban most került sor első ízben személyes találkozóra. 

Szalay Ferenc polgármester - mint meghívott vendég - köszöntötte az elnökségi ülés résztvevőit. Kitért arra, hogy a sportiskolák feladatai szerteágazóak, hiszen munkájuk akkor lehet igazán eredményes, ha jó kapcsolatrendszerrel és kiváló érdekérvényesítő képességgel rendelkeznek vezetőik, mindemellett a források megszerzésében is sikeresek. Felidézte, hogy míg a szövetség 23 évvel ezelőtti megalakulásakor mintegy 10 sportiskola volt a szervezet tagja, mára ez a szám megsokszorozódott. Az eltelt több mint két évtized bebizonyította, hogy eredményesem működik a SIOSZ.

A köszöntőt követően az elnökségi ülés napirendi pontjai között szerepelt egyebek mellett a Nemzeti Alaptantervhez illeszkedő sportiskolai kerettanterv módosításáról szóló beszámoló megtárgyalása, költségvetési aktualitások, SIOSZ Gála, illetve szó esett a koronavírus járvány kapcsán kiemelten fontossá váló digitális oktatásról is.

Rózsa József Elnök Úr, ezt követően az elnökségi tagokat megvendégelte egy finom ebéddel, majd azt követően az elnökségi tagok egy kisbuszos utazás keretében megismerhették Szolnok sportlétesítményeit.

Köszönjük a vendéglátást!

Fotók az albumban találhatók.