2014-09-20 Bajzát Rafael

MOB - KLIK egyeztetés a sportiskolai programról   

 

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Klebelsberg  Intézményfenntartó Központ (KLIK) szakmai  egyeztetést folytatott a Sportiskolai program eddigieknél  még hatékonyabb végrehajtása érdekében  a MOB  székházában.     A találkozón a KLIK-et Selmeczi Zoltán köznevelés- igazgatási főosztályvezető  és Kriskó Beáta szakmai  módszertani osztályvezető képviselte; a vendéglátók  részéről Fábián László sportigazgató, Lehmann László  Sportiskolai programvezető, dr. Géczi Mariann  osztályvezető, Farkas Márta és Székely László  sportiskolai főmunkatárs ült tárgyalóasztalhoz. 

 

A két szervezet képviselői egyeztettek az újonnan belépő  köznevelési típusú sportiskolák helyzetéről, a  Sportiskolai program keretében kapott MOB-os  támogatások gyorsabb és hatékonyabb felhasználásáról,  a programon belül a MOB és a KLIK hatáskörébe  tartozó kompetenciákról.

 

A tárgyalás egyik eredményeként Kriskó Beátát  választották a két szervezet közötti vezetői szakmai  kapcsolattartónak.

 

"A Magyar Olimpiai Bizottság és a KLIK között a  Sportiskolai programmal kapcsolatban már másfél éve  van együttműködés. A mostani egyeztetés még  szorosabbá és rendszeresebbé teszi a szakmai munkát" -  fogalmazott a megbeszélést követően Lehmann László.    

 

Forrás: mob.hu

 


 

MOB MOA NUPI