2016-04-05 Bajzát Rafael

HELLO BUDAPEST 2024

A 2024-es budapesti Nyári Olimpiai és Paralimpiai Játékok megszervezésének jogáért pályázó Budapest 2024 Nonprofit Zrt. 2016. április 14-én rendezi meg a ’Hello Budapest 2024’ fesztivált.
 
Az egész napos sportrendezvények célja: az Olimpiai Mozgalom népszerűsítése és  egyben megünnepelni Magyarország pályázatát a 2024-es Olimpia megrendezésére.
Célunk a budapestiek megszólítása mellett a fővárosi iskolák tájékoztatása és bevonása a programokba, a budapesti kötődést és büszkeséget erősítő, valamint a szabadidő hasznos eltöltését segítő sport- és szórakoztató rendezvényekbe. Egy rendhagyó tornaóra vagy délutáni foglalkozás keretében a gyerekek megismerkedhetnek az olimpiai sportágakkal, kipróbálhatják magukat a jövő olimpikonjaiként és találkozhatnak a jelen és a múlt bajnokaival.
Minden helyszínen április 14-én 10 és 18 óra között izgalmas és mozgalmas programokkal, a magyar sportélet kiválóságaival, sok-sok játékkal és ajándékokkal várjuk az érdeklődőket.

Helyszínek-sportágak:
Bazilika előtti téren:  Strandröplabda pálya
Hold utcai Piac:  Súlyemelés
Széchenyi Fürdő:  Vízilabda
Március 15. tér: Torna
Erzsébet tér:  Kerékpár, Mountain bike
Egyetem tér:  Kosárlabda
Gozsdu Udvar:   Asztaltenisz
Nyugati tér (óránál):  Vívás

Kérjük, tegye lehetővé diákjainak, hogy részt vegyenek az eseményen (egy vagy akár több helyszínen napközben vagy kora délutáni időpontban).
Mire is gondoltunk a megjelenést értve: a napközbeni tornaórák helyszíne lehetne egy-egy kiválasztott helyszín és/vagy a kora délutáni időszakban is szívesen látnánk Önöket.
Az egyes helyszíneken a sportág olimpikonjaitól hallgathatnak a  gyerekek „bátorító” szavakat és sportolhatnak velük. A helyszínen ottlévő sportági edzők segítségével ki is próbálhatják a sportágakat játékos formában.
Megközelítés:
Amennyiben gyalogosan megközelíthető Önöktől a kiválasztott helyszín, helyszínek (ezek Önöktől függenek, hogy egy vagy több helyszín és érdekelné önöket vagy  - igény szerint- buszos szállítást biztosítunk Önök számára, ha a kiválasztott helyszín messzebb helyezkedik el.
 
 Köszönettel,
Takács Katalin
Projectmanager

T-mobile: +36 20 499 70 04
takacs.katalin@sensationevent.hu

 


 

MOB MOA NUPI