2015-03-31 Bajzát Rafael

VI. SIOSZ-gála

A Sportiskolák Országos Szövetsége Budapesten a Magyar Sport Házában tartotta meg a VI. SIOSZ Gála díjkiosztó ünnepséget. Az eseményen részt vett és díjátadóként közreműködött Dr. Magyar Zoltán, a Nemzet Sportolója a Magyar Tornaszövetség elnöke, Kiss Norbert az EMMI helyettes államtitkára, Dr. Bartha Csaba a MOB sportigazgató helyettese, Balogh Gábor a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Dr. Jakabházyné Mező Mária a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára, Dr. Csötönyi Sándor a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, Lehmann László a MOB sportiskolai programvezetője. Képviseltették magukat a sportiskolák vezetői, a fenntartók képviseletében alpolgármesterek, sportreferensek, sportszövetségek képviselői. 

A köszöntő beszédeket követően együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Diáksport Szövetség nevében Balogh Gábor elnök és a Sportiskolák Országos Szövetségének nevében Kovács Géza elnök.

Magyarország Legjobb Sportiskolája versenyben a 2014-es sporteredmények alapján 4 kategóriában hirdettek végeredményt. Az egyesületi típusú sportiskoláknál az Egri Városi Sportiskola és a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. végzett az élen. Az általános iskoláknál a Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a középiskoláknál a Budapest VI. kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium érdemelte ki a legjobb sportiskola címet.

Egyéniben 17 sportolót és edzőiket jutalmaztak. A serlegek, plakettek mellé sportszer vásárlási utalványt kaptak a nyertesek.

A díjátadáson a Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak színvonalas műsora aratott nagy sikert.

Letölthető a díjazpttak névsora!

 


 

MOB MOA NUPI